Inspirerende Leergang Integrated Thinking & Reporting weer van start

Bron: , 15 mei 2018

De praktijkgerichte cursus over maatschappelijke waardecreatie van CR2 Academy (Bondt Communicatie en Sustainalize) beleeft zijn vierde jaargang. Integraal sturen en rapporteren op en over de impact die organisaties hebben met hun activiteiten is een actueel thema dat steeds bredere erkenning krijgt. Het roept ook de nodige praktische vragen op:  waar moet je beginnen en hoe pak je het aan? In deze vierdaagse leergang geven we antwoorden en praktische adviezen. We werken toe naar een plan van aanpak voor uw organisatie waarmee u de noodzakelijke verbetering en verandering in de besturing van uw organisatie werkenderwijs in de  gang kunt zetten.

Rob  van Tilburg nieuwe docent

Dit jaar komt Rob van Tilburg ons team versterken als docent. Rob heeft zich aangesloten bij Sustainalize en brengt een schat aan kennis en ervaring mee op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke waardecreatie. Hij zal de eerste en de laatste dag van de leergang een dagdeel invullen.  Zoals ieder jaar nodigen we ook weer inspirerende gastdocenten uit die komen vertellen over hun praktijk. Hun bijdrage wordt altijd zeer gewaardeerd.

Praktisch programma

Het programma is afgestemd op uw praktijk. We gaan uitgebreid in op de elementen waar u aan kunt werken: het waardecreatiemodel, stakeholderengagement en materialiteit. Maar ook de stand van zaken rondom het meten van impact en hoe u de Sustainable Development Goals op een authentieke manier kunt omarmen.  We praten u bij over de laatste inzichten op het gebied van integraal rapporteren en geven praktische tips hoe de rapportagerichtlijnen en standaarden toe te passen.

Werkenderwijs verbeteren

In vier dagen werkt u aan uw eigen case. Met ‘huiswerk’ en coaching on the job. Op basis van onze backbone van de rapportagecyclus vult u de nog ontbrekende brokstukken in die nodig zijn voor een integraal jaarverslag dat voldoet aan het <IR> Framework, de GRI Standards of het Besluit bekendmaking niet-financiële informatie.

Kleine groepen

Het is een intensief traject waarbij interactie belangrijk is. Om uw vraagstukken optimaal aan bod te laten komen, werken we met groepen van maximaal 10-12 deelnemers. Schrijf daarom  op tijd in.

Inschrijven kan vanaf nu

Data: 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 27 november.

Locatie: BCN Utrecht CS

Cursuskosten: € 3.200 inclusief coaching en cursusmateriaal, koffie/thee, lunch

Inschrijvenwww.cr2academy.nl/inschrijven