Deelname

Waarom deelnemen?

Waarom zou u uw jaarverslagen over duurzaamheid/MVO/ESG/Impact op deze website presenteren?

  • U heeft niet voor niets geïnvesteerd in het opstellen en publiceren van een (integraal) (duurzaamheids-)jaarverslag. U wilt daarmee tegemoet komen aan de groeiende belangstelling van stakeholders in meer dan alleen de financiële prestaties van uw organisatie. Kortom: u wilt u verslag dan toch ook veel gelezen hebben en onder breed publiek aanbieden
  • Deze website bestaat reeds sinds 1999 en geniet een grote bekendheid. Geïnteresseerden in duurzaamheidsinformatie van bedrijven weten deze website te vinden en daarmee komt uw verslag goed in beeld!
  • De site scoort top in de diverse zoekmachines en op tal van andere relevante websites (zoals op het gebied van beleggen, duurzaamheid en milieu, bedrijfsinformatie) is deze site actief gelinkt.
  • Nieuw toegevoegde verslagen worden automatisch geannoceerd via de social media (Twitter, Facebook) en zijn ook op websites te zien als www.duurzaam-ondernemen.nl

Wat zijn de kosten van deelname?

De kosten van deelname zijn zeer beperkt gehouden om de service ook voor kleine organisaties interessant te maken en bedragen slechts € 275,– per jaar inclusief plaatsing van engelstalige verslagen op www.Sustainability-Reports.com, het internationale zusje van deze website. Op opdrachtverlening gelden de volgende voorwaarden.

Online opdrachtverlening

U kunt hier ons rechtstreeks online opdracht geven voor 1 jaar deelname.

Heeft u eerst een offerte van ons nodig alvorens u opdracht kunt verlenen? Klik dan hier!