Sustainalize en F19 organiseren event over ‘Core & More’ reporting concept

Bron: , 30 oktober 2017

Sustainalize en F19 organiseren een ‘Share & Learn’ over een nieuw concept voor verslaggeving: Core & More. Dit event vindt voorafgaand plaats aan de uitreiking van de Kristalprijs in dezelfde locatie op dinsdag 21 november 2017. Na het event start om 15:00 de bijeenkomst rond de Kristalprijs / Transparantiebenchmark van het Ministerie van EZ welke de deelnemers dan aansluitend kunnen bijwonen.

Uit onderzoek van Accountancy Europe blijkt dat stakeholders de vorm, inhoud en functionaliteit van corporate reports niet altijd vinden aansluiten bij hun informatiebehoefte. Er is daarom behoefte aan een slimmere manier van corporate reporting.

In de paper ‘Core & More, An opportunity for smarter reporting’ presenteerde Accountancy Europe recent een mogelijke oplossing voor dit probleem.

Core & More gaat over een nieuwe manier om relevante corporate informatie te communiceren. Maar Core & More gaat niet alleen over vorm. Het is ook een manier om meer samenhang aan te brengen in de inhoud, en om deze doelgroepgerichter aan te bieden waardoor de organisatie zich beter positioneert.

Programma

Learn: Marcel Rosenbrand (directeur F19) en Nick de Ruiter (partner Sustainalize) nemen u mee door het Core & More concept, ieder vanuit zijn eigen discipline.

Share: Vervolgens zal, onder leiding van Nick de Ruiter, met een panel van deskundigen (met o.a. Angélique Laskewitz, directeur VBDO) en de deelnemers een discussie plaatsvinden over inzichten, meningen en standpunten rond de waarde en toepassing van het Core & More concept.

Doelgroep

Het seminar is uitsluitend bedoeld voor vertegenwoordigers van bedrijven (MVO-managers, reporting specialists, communicatiemanagers) en niet voor adviseurs.

Meer informatie/aanmelden