14 juni 2019: Seminar ‘The future of non-financial reporting’

Bron: , 15 april 2019

Op 14 juni organiseren ABN AMRO en adviesbureau Sustainalize wederom het jaarlijkse seminar ‘The future of non-financial reporting’  over trends, ontwikkelingen en best practices. Een seminar dat dit jaar 20 jaar bestaat. In 1999, het jaar dat het Global Reporting Initiative (GRI) het eerste concept van haar richtlijnen publiceerde, werd dit seminar over niet-financiële (MVO) verslaggeving in Nederland voor het eerst georganiseerd.

Het seminar zal plaatsvinden in het Circulaire Paviljoen ‘Circl’ nabij ABN AMRO te Amsterdam. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Lees de verslagen van de vorige edities: 2018 2017

Inhoud seminar

U krijgt de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van niet-financiële verslaggeving alsmede diverse best practices. U hoort van een nieuwe ontwikkeling: The Corporate Reporting Dialogue, een initiatief om meer samenhang, consistentie en vergelijkbaarheid tussen de verschillende rapportagestandaarden te bereiken zoals GRI, SASB en IIRC. In een paneldiscussie wordt bediscussieerd of en hoe jaarverslagen gelezen worden door verschillende doelgroepen.

Tijdens diverse break-out sessies duiken we dieper in op verschillende ontwikkelingen met praktische tips & handvatten.

Meer informatie/aanmelden