ABN AMRO en Sustainalize organiseren seminar ‘Trends & practices in non-financial reporting’

Bron: , 19 april 2017

ABN AMRO en Sustainalize slaan de handen ineen om een inspirerend seminar over trends en praktijkvoorbeelden in niet-financiële verslaglegging te organiseren. Op vrijdag 30 juni a.s. zal dit seminar plaatsvinden met als titel  ‘Trends & practices in non-financial reporting’. Locatie is het nieuwe Circulaire Paviljoen van ABN AMRO te Amsterdam.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Hiermee wordt de traditie voortgezet van een jaarlijkse seminar over (MVO-)verslaglegging dat van 1999 – 2012 werd georganiseerd.

Bent u al bekend met de nieuwe GRI Standards en hun impact? Wilt u meer weten over de EU Richtlijn niet-financiële informatie die vanaf dit boekjaar verplicht wordt? Deze twee richtlijnen, alsook trends in integrated reporting, impact reporting, Sustainable Development Goals reporting én human rights reporting komen aan bod. Tijdens diverse break-out sessies duiken we dieper in op deze verschillende ontwikkelingen met praktische tips & handvatten. Bovendien vertellen diverse bedrijven over hun ervaringen op het gebied van verslaglegging. Aan de hand van enkele stellingen zal er in de vorm van een Lagerhuis debat volop ruimte zijn voor interactie.

Meer informatie en aanmelden