Geslaagde Kick-offbijeenkomst Transparantiebenchmark 2019

Bron: Transparantiebenchmark, 1 juli 2019

Op maandag 8 april was de officiële kick-off van de Transparantiebenchmark 2019. De circa 75 deelnemers kregen essentiële handvatten over transparante verslaggeving over de maatschappelijke impact van hun onderneming, zowel op strategisch als op operationeel niveau.

Giuseppe van der Helm, directeur van de Coöperatie Leren voor Morgen en lid van het Panel van Deskundigen, gaf een inspirerende presentatie over de uitdagingen van morgen en hoe we daar vandaag mee omgaan.

Dylan McNeill, global director for supplier sustainability bij Philips, deelde de manier waarop Philips inzichten verkrijgt in de distributieketen.

De laatste presentatie van Ernst & Young ging in op de gewijzigde criteria voor de Transparantiebenchmark en het gebruik van de self-assesment tool. Roy Linthorst van Ernst & Young ging in een interactieve sessie met de deelnemers door al hun vragen.

Als organisatie kijken wij terug op een geslaagde en inspirerende dag met interessante sprekers en een actief publiek. We kijken uit naar de bijeenkomst van 20 november! Dan reiken we de Kristalprijs uit aan het bedrijf met de beste MVO-verslaglegging. Binnenkort komt er meer informatie over dit event op de site.