12de seminar "MVO communicatie en verslaggeving"

Bron: DHV, 1 september 2010

DHV, GRI en VBDO nodigen u van harte uit voor het 12de seminar "MVO communicatie naar een hoger niveau". AEGON zal als host optreden en het seminar zal plaatsvinden op donderdag 7 oktober 2010 vanaf 12:30 uur op het kantoor van AEGON in Den Haag (AEGONplein 50, Den Haag). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. (NB niet voor adviseurs).
Dit jaar bieden we u weer een gevarieerd programma met actuele duurzaamheidonderwerpen op het gebied van MVO communicatie en – verslaglegging.

Teun van de Keuken zal als dagvoorzitter optreden.

De toenemende trend van geïntegreerde verslaglegging (duurzaamheid en financieel verslag in één) zal door Philips en Van Gansewinkel worden toegelicht. Hierin aandacht voor het traject, de overwegingen en overwonnen hobbels met betrekking tot integrale verslaglegging.

Imtech heeft een krachtige MVO communicatie en wordt daarop ook herkend in de markt. Er is echter een bewuste keuze gemaakt hierover niet te rapporteren in een duurzaamheidverslag. Imtech legt de pragmatische kracht achter de gekozen duurzaamheidstrategie toe.

In de ‘break out sessies’ zal dit jaar aandacht worden besteed aan ‘de ervaringen van debutanten met MVO-verslaglegging, ‘het betrekken van stakeholders’ en ‘MVO marketingstrategie’. In deze interactieve sessies staan praktijkvoorbeelden van verschillende aansprekende bedrijven (oa Holland Casino, Qurius, ING Investment Office, InterfaceFlor en BCC) centraal.

Als afsluiter van het programma zal de toenemende rol van social media worden besproken. Wat zijn de ontwikkelingen, hoe kan social media worden ingezet bij MVO-communicatie en op welke manier kan het een positieve of
negatieve invloed hebben?

Daarna is er gelegenheid elkaar verder te spreken onder het genot van een borrel.

Klik hier voor programma en aanmelden