Ding mee naar het Best Belgian Sustainability Report 2013

Bron: , 14 mei 2013

De Award for Best Belgian Sustainability Report 2013 beloont de ondernemingen en andere entiteiten die naast hun financieel-economische gegevens ook op een transparante manier rapporteren over hun maatschappelijke welzijnsaspecten en hun impact op het milieu. Nog tot 30 augustus 2013 kan u uw duurzaamheidsverslag indienen.
Voor het 15de opeenvolgende jaar organiseert het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) de Award for Best Belgian Sustainability Report. Deze wordt uitgereikt over drie verschillende categorieën: grote organisaties, KMO’s en NGO’s/andere organisaties.

De Award, die oorspronkelijk beoogde om het beste milieurapport te bekronen, evolueerde en neemt vandaag ook de andere pijlers van duurzame ontwikkeling in aanmerking, namelijk de economische en sociale aspecten.

Oorspronkelijk namen enkel grote ondernemingen het initiatief om te communiceren over duurzaamheid. Maar sinds kort zijn ook actoren uit het verenigingsleven, niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en organisaties uit de publieke sector zich bewust van het nut van deze oefening.

De winnaars van vorig jaar waren Umicore, Bopro en Port of Antwerp.

Meer informatie