Numico publiceert eerste duurzaamheidsverslag

Bron: Numico, 31 oktober 2005

Koninklijk Numico N.V. heeft vandaag haar eerste duurzaam- heidsverslag, onder de naam ‘Sustaining Life’, gepubliceerd. Het verslag is in het Engels en zowel in gedrukte vorm als online beschikbaar.
Het verslag geeft een overzicht van Numico’s prestaties op zowel economisch, milieutechnisch als op sociaal vlak. Het rapport is opgesteld volgens de algemeen geaccepteerde richtlijnen van de "Global Reporting Index" (GRI). Numico brengt hiermee volledig verslag uit over de drie zogenaamde P’s: "People, Planet and Profit". Het verslag rapporteert daarnaast over de activiteiten op het gebied van duurzaamheid in 2005 en de belangrijkste graadmeters (KPI’s ofwel Key Performance Indicators) die vastgesteld zijn ter toekomstige verbetering. In de toekomst zal Numico jaarlijks rapporteren over haar vorderingen op het gebied van duurzaamheid.

Koninklijke Numico is een bedrijf dat is gericht op gespecialiseerde voedingen met leidende posities in de markten van Babyvoeding en Klinische Voeding en brengt onder meer producten op de markt onder de merknamen Nutricia, Milupa en Cow & Gate. De onderneming bedient klanten in meer dan 100 landen en heeft circa 11.000 medewerkers in dienst.

Download/bestel het verslag